Open inschrijvingen

Novak Opleidingen biedt verschillende opleidingen in verschillende vormen: Open Inschrijvingen, Near Company en In Company.
 
Open inschrijvingen 
Via deze website kunnen accountants en medewerkers zich aanmelden voor een opleiding uit het aanbod van Open Inschrijvingen van NBA Opleidingen. 
 
NBA Opleidingen 
Door u via deze website aan te melden, profiteert u als Novak-lid van 10 procent korting op de reguliere opleidingsprijs. De kortingsregeling geldt uitsluitend voor het aanbod op deze website. Novak verrekent de korting achteraf door middel van een creditnota.
 
Let op: De cursussen van NBA Opleidingen zijn vrij van btw.
 
Ga hier direct naar de open inschrijvingen van NBA Opleidingen.
 
Novak Opleidingen
Ambitieuze mkb-accountants vergroten hun kennis en verbeteren hun competenties met de praktijkgerichte cursussen en trainingen van Novak Opleidingen. Onze programma's worden ook In Company aangeboden. 
 
Near Company
NBA Opleidingen en Novak Opleidingen bieden Near Company-opleidingen: trainingen voor accountants en medewerkers van kleine en middelgrote kantoren in het eigen kantoor of regio. Men kan een aantal standaardpakketten afnemen, maar maatwerk is ook mogelijk in overleg met de centrale contactpersoon die het kantoor krijgt aangewezen. Klik hier voor meer informatie.
 
In Company
NBA Opleidingen en Novak Opleidingen bieden ook In Company-opleidingen: trainingen voor accountants en medewerkers van kleine en middelgrote kantoren in het eigen kantoor. Net als bij het aanbod van Near Company is ook bij In Company maatwerk mogelijk.
Een In Company-opleiding wordt afgestemd op de wensen van uw organisatie, medewerkers en/of branche. Omdat aansluiting wordt gezocht op uw specifieke situatie, wordt de betrokkenheid van de deelnemer vergroot. U heeft ook invloed op de prijs doordat u meebeslist over de duur, cursusopzet en locatie.
 
In overleg kunnen we bepalen of uw opleidingsverzoek het beste past bij In Company of bij Near Company.